KSK De Duif

Land van Beveren
Reeks 3

Nieuws

KSK De Duif - Col RMS A: 2-4

Posted by Mathieu on February 14, 2016 at 7:40 AM

Verslag door Mathieu


Na 3 weken inactiviteit mochten we afgelopen zaterdag toch nog eens de wei in. De tegenstander van dienst was Col RMS A; al voor de 3de keer dit seizoen trouwens.De voorgaande partijen werden telkens verliezend afgesloten met 6-2 (beker) en 5-2 (competitie). Ulrich was voor de eerste keer sinds begin september terug speelgerechtigd.

 

De eerste (halve) kans van de wedstrijd was voor Karl, maar hij kraakte zijn schot. Iets later kon Thomas net binnen de baklijn uithalen, maar zijn schot werd goed afgeblokt.

Rond het kwartier kon Col RMS A een eerste keer dreigen. Een tegenstrever haalde de achterlijn en kon de bal over een uitkomende Serge lobben. Jeroen bracht net voor de lijn redding.

In het volgende kwartier viel niet veel te beleven. Beide defensies kwamen amper in de problemen door een zwakke opbouw van beide elftallen.

Op het halfuur kon Mathieu een doorsteekpass van Thomas nog net aan de achterlijn over een uitkomende doelman voor doel wippen, maar ook deze keer werd de bal net op tijd ontzet.

Via de corner die volgde (door Dimitri getrapt) kon Johan na enig geharrewar voor doel zijn 5de doelpunt van het seizoen binnenleggen: 1-0.

Enkele minuten later kon hij via een vrije trap bijna de score verdubbelen, maar de bal strandde op de paal.

Net voor rust verdraaide Thomas zijn knie. Hij zou de 2de helft niet meer aanvatten.

 

Tijdens de rust werd er 2 keer gewisseld. Ook na een 10-tal minuten in de 2de helft werd er nog een 3de wissel doorgevoerd.

Het begin van de 2de helft verliep dan ook chaotisch. De organisatie zoals op het einde van de 1ste helft was helemaal zoek.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat Col RMS A via een corner al snel langszij kwam.

Op het uur stak Kevin Mathieu diep, die op zijn buurt kort opzij legde naar Roeland. Roeland schoot in één tijd overhoeks binnen: 2-1.

Enkele minuten later stonden de bordjes alweer gelijk. Na een inworp voor De Duif kwamen de bezoekers plots zeer snel en gemakkelijk alleen voor doel: 2-2.

Alweer niet veel later kon een tegenstrever alleen op Serge afgaan. Vanuit de baklijn werd de bal gelukkig genoeg hoog over Serge en het doel gelobt.

Door het vele afval in ons spelen kwamen we niet veel verder dan enkele voorzetten en geblokte afstandschoten.

Col RMS A speelde het in de volgende 10 minuten dan weer wel goed uit. Het werd 2-3 en nadien op een counter ook 2-4.

Met nog een dikke 5 minuten op de klok was de veer gebroken. Toen Dimitri, Roeland en Vincent in het slot toch nog op de bezoekende goalie mochten afgaan, werd het niet goed uitgespeeld.

De doelman kon het gekraakte schot wegwerken en ook Roeland kon niet hard genoeg afdrukken. Ulrich kreeg overigens bij zijn comeback meteen een gele kaart door een zeer goed leidende scheidsrechter. Dat mag ook eens gezegd worden.

 

Na 3 overwinningen op rij maken we zo terug kennis met nederlaag. Al had er misschien wel meer ingezeten dan een 2-4-nederlaag? Op naar komende zaterdag; dan staat de inhaalwedstrijd tegen Vlaams Huis op het programma.Opstelling

Serge, Jeroen, Ruben (45' Ulrich), Joery, Kevin, Karl, Dimitri, Marco (55' Vincent), Mathieu, Thomas (45' Roeland), Johan (80' Iani)

 

 

Kaarten

Ulrich (geel)

 

 

Doelpunten

1-0: Thomas

2-1: Mathieu -> Roeland

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments